My Fantastic Park – Játssz online!

Böngészős játékok - Upjers.com

My Fantastic Park – a fantasztikus parkjáték

Ez a park különleges, ez a park fantasztikus! Hiszen a My FantasticPark böngészős játékban felépítheted a saját vidámparkodat. Mivel ambíciózus parkigazgató vagy, ezért természetesen széppé is akarod tenni annak területét. Ehhez pedig számos játékfunkció és lehetőség áll a rendelkezésedre. Például rengetegféle attrakciót és látványosságot építhetsz fel.


My Fantastic Park

Ingyen böngészős játékkal

A My Fantastic Park játékkal ingyenes szórakozási lehetőséget hoz a böngésződbe. Költség- és kötelezettségmentesen játszhatsz ezzel az online játékkal.

A My Fantastic Park jellemzői

A MyFantasticPark játék számos szuper játékelemmel és játékfunkcióval bír. Nyűgözd le a látogatóidat mindenféle látványosságokkal.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fiatal látogatók szeretem a Fantastic Park

Egy fantasztikus történet

Te alakítod ki a fantasztikus parkod megjelenését. Minél előrébb haladsz a játékban, annál több lehetőség áll a rendelkezésedre. Fedezd fel ennek az egyedülálló böngészős játéknak a funkcióit és játssz te is velünk ingyen. Nem kell hozzá más, csak egy számítógép, internetcsatlakozás, egy érvényes e-mail cím és már mehet is a móka. Először jön egy rövid játékismertető, majd elmélyedhetsz a My Fantastic-Park játékban.

Sokszínű funkciók

A My-Fantastic-Park játék a legváltozatosabb funkciókat kínálja neked. Köss virtuális barátságokat a játékostársaiddal, gazold ki a parkod területét, gyűjtsd a nyersanyagokat! A látványosságok és attrakciók felépítéséhez ugyanis nyersanyagokra lesz szükséged, matériára, technikára, ideára és natúrára. Bújj tehát egy parkigazgató bőrébe és építsd meg gyorsan az első attrakciódat, a célbadobót! Innen aztán lépésről-lépésre egyre feljebb küzdheted magad. Minél magasabb szintre fejlődsz, annál több park-dollár bevétel érkezik a vidámparkodba, ami segítségével egyre vonzóbb dolgokat tehetsz a parkodba. Játssz te is ingyen a My-Fantastic-Park játékkal!

Screenshot 4
Screenshot 5

Online és ingyenes: Upjers-játékok

Ingyen játszhatóak, letöltést és telepítést nem igényelnek. Az Upjers, a bambergi játékfejlesztő, már 2006 óta készít ilyen tarka-barka online játékokat kicsinek és nagynak, akik közvetlenül a böngészőben játszhatnak. Ezen játékok közé tartozik a MyFantasticPark is.

Fórum - My Fantastic Park