My Fantastic Park – Vezess egy vidám-parkot!

Böngészős játékok - Upjers.com

My Fantastic Park – Móka a hullámva-súton

Hullámvasutazni jó! A My Fantastic Park böngészős játékban létrehozhatod a saját szórakoztató paradicsomodat, egy saját szabadidőparkot, melyben attrakciókat és látványosságokat építhetsz, ételes és italos standokat helyezhetsz ki és mindenféle dekorációs elemmel díszítheted fel a parkodat. Minél szebb a parkod kialakítása, annál több vendéget csábít kapukon belülre. Ezáltal egyre több park-dollár juthat a konyhára.


My Fantastic Park

Légy te a parkigazgató!

Mihely befejezed a játékismertetőt, egy hullámvasút lendületével indul az önálló játék. Bizonyítsd be, hogy ügyesen irányítod a parkodat!

Hullámvasut játékok

A My Fantastic Park igen sokszínű játékelemeket és játékfunkciókat kínál. A legjobb, ha magad fedezed fel a My Fantastic Park rengeteg lehetőségét.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fiatal látogatók szeretem a Fantastic Park

Nyűgözd le a vendégsereget!

Megnyitott a My Fantastic Park! Elégítsd ki a vidámpark látogatóinak igényeit, szerezz értékes tapasztalati pontokat és szedd be a park dollár bevételt! Minél jobban eltalálod, mire vágynak a vendégeid, annál jobb! Ebben a vidámparkos böngészős játékban más és más attrakcióra vágynak az idősek, a gyerekek, a nők és a férfiak. Gondos tervezéssel végül egy komoly szórakoztató oázist alakíthatsz ki, ami látogatók tömegét csábítja kapukon belülre.

Hullámvasut játékok - Játékelemek

A My Fantastic Park egy hullámvasutas játék és mint ilyen, igazán szórakoztató már a kiindulópontja is. Ebben a böngészős játékban egy vidámpark igazgatójának bőrébe bújhatsz. Rengeteg lehetőséged van, építhetsz mindenféle érdekes attrakciót a célbadobótól a holdbázisig. Fontos szerep jut a nyersanyagoknak, a matériának, a technikának, az ideának és a natúrának, hiszen ezek szükségesek az attrakciók megépítéséhez. A My Fantastic Park egy vidámpark szimulációjának és egy építgetős játéknak a különleges elegye nagyon könnyű kezelhetőséggel, lebilincselő játékmenettel és aranyos grafikákkal.

Screenshot 4
Screenshot 5

Ingyenes élmény: Upjers-játékok

A böngészős játékok letöltés és telepítés nélkül játszhatóak. A bambergi vállalat, az Upjers, már 2006 óta készít ilyen online jáékokat. Mint például ez a hullámvasutas játék, amivel mindenki ingyenesen játszhat. Feltétel csak annyi, hogy legyen számítógéped internethozzáféréssel és legyen egy érvényes e-mail címed.

Fórum - My Fantastic Park