My Fantastic Park – A játék öröme!

Böngészős játékok - Upjers.com

My Fantastic Park – Hullámvasút szimulátor

Lélegzegelállító látványosságok, izgalmas attrakciók és egy csomó büfé... a My Fantastic Park böngészős játékban úgy alakítod a saját vidámparkodat, ahogy csak szeretnéd. Éld át te is ennek a különleges parkjátéknak minden élményét és játssz velünk te is a böngésződben! Egy fantasztikus játékvilág vár rád, amit biztosan imádni fogsz.


My Fantastic Park

Egy játék, sok lehetőség

A My Fantastic Park hullámvasutas szimulátor egy csomó játéklehetőséget kínál neked. Játssz te is változatosan, sokszínűen!

A My Fantastic Park játékelemei

A My Fantastic Park számos izgalmas játékelemmel nyújt remek szórakozást a teljes játékod folyamán.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fiatal látogatók szeretem a Fantastic Park

A játékmenet

A My Park játékban te határozod meg a játékod történetét, te döntöd el, milyen attrakciókat és más tartalmat helyezel a parkodba. Úgyhogy, ebben a hullámvasutas szimulációs játékban rengeteg lehetőség várja, hogy felfedezd. Van itt célbadobó, kalapács, polip, holdbázis, vagy akár dinóvasút. A látványos attrakciókkal lenyűgözöd a vendégeidet, ezzel pedig sok-sok park-dollárt kereshetsz.

Hullámvasút szimulátor és társai

Ezek a látványos attrakciók egész biztosan mosolyt csalnak a vendégeid arcára. Olyan „vendégmágnesek“ is vannak a játékban, mint például a holdbázis vagy az akvasút. Minél nagyobb a parkod, annál változatosabb lehetőségek állnak a rendelkezésedre. Az attrakciók különféle témakategóriákba vannak sorolva, ezek a kategóriák: sci-fi, fantázia, maja, vadnyugati, kalózos és középkori. A játék elején kisebb attrakciókkal indítasz, később egészen óriásiakat is felépíthetsz. Fedezd hát fel a sokféle hullámvasutat, a vidámparki attrakciók sokszínű szimulációit!

Screenshot 4
Screenshot 5

Ingyenes élmény: Upjers-játékok

A böngészős játékok letöltés és telepítés nélkül játszhatóak. A bambergi vállalat, az Upjers, már 2006 óta készít ilyen online jáékokat. Mint például ez a hullámvasutas játék, amivel mindenki ingyenesen játszhat. Feltétel csak annyi, hogy legyen számítógéped internethozzáféréssel és legyen egy érvényes e-mail címed.

Fórum - My Fantastic Park