My Fantastic Park – Játssz velünk!

Böngészős játékok - Upjers.com

My Fantastic Park – Saját vidámpark

A My Fantastic Park játékban a saját vidámparkodat irányíthatod. Izgalmas látványosságokkal, attrakciókkal szerelheted fel az élményparkodat. Persze először kicsiben kezded, az első attrakciód egy célbadobó, de már ez is lenyűgözi a látogatókat és máris áramlani kezd hozzád a park-dollár.


My Fantastic Park

Ingyenes játékélmény

De még milyen játékélmény! És mindez ingyenesen! A My Fantastic Park böngészős játék egy saját, tiri-tarka vidámpark élményét nyújtja neked.

A My Park játékelemei

Ebben a különleges böngészős játékban rengeteg játékelem és -funkció biztosít számodra minden szinten kiváló szórakozást.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fiatal látogatók szeretem a Fantastic Park

A játék története

Itt te vagy a főmenedzser! Ebben a tarka parkjátékban te határozod meg a parkod megjelenését. Te döntöd el, milyen dísztárgyat teszel hova, milyen látványosságokat, hány attrakciót helyezel ki és azokat hogyan fejleszted tovább. A Fantastic-Park tehát lebilincselő élményt nyújt neked a böngésződben. Fedezd fel te is ezt a fantasztikus parkjátékot és játssz velünk te is.

Parkjáték sok-sok funkcióval

Sok-sok attrakció és látványosság, aranyos grafikák, nagyon egyszerűen megtanulható irányítás és szórakoztató játékmenet, ezt nyújtja neked a My Fantastic Park böngészős játék. Hogyan tudsz játszani ezzel a különleges online játékkal? Nagyon egyszerű csak egy számítógép és egy internetcsatlakozás kell hozz, illetve egy érvényes e-mail cím. Ha ez a rendelkezésedre áll, akkor máris regisztrálhatsz a játék főoldalán, létrehozhatsz egy ingyenes játékosfiókot és indulhat a játék. A játék elején az ismertetőben gyorsan megtanulsz minden alapvető funkciót, majd onnantól a magad ura vagy. Vágj hát bele a kalandba, fedezd fel ennek a parkjátéknak minden izgalmas kihívását.

Screenshot 4
Screenshot 5

Ingyenes Upjers-játékok

Hobbinak indult, sikeres vállalkozás lett belőle. A bambergi vállalat, az Upjers, már 2006 óta készít böngészős játékokat. Ezek olyan tiri-tarka online játékok, melyeket ingyenesen lehet játszani. Ezen játékok sorág gazdagítja a My Fantastic Park vidámparkos játék is.

Fórum - My Fantastic Park