My Fantastic Park – Téged is várunk!

Böngészős játékok - Upjers.com

My Fantastic Park – Online szimuláció

Számos online szimulátor létezik, de csak kevés kínálja a játékfunkciók olyan széles és tarka spektrumát, mint a My Fantastic Park böngészős játék, amelyik ráadásul ingyenesen játszható. Egy vidámpark igazgatójának a bőrébe bújhatsz és a saját szabadidőparkodat vezetheted. Éld át egy online szimuláció minden élményét, gyere, játssz a My Fantastic Parkkal!


My Fantastic Park

Egy vidámpark élménye

A My Fantastic Park egy vidámpark szórakoztató élményét nyújtja. Fedezd fel te is ezt az érdekes, online szimulációt és játssz velünk a böngésződben!

Online szimuláció - funkciók

Egy online szimuláció számos remek funkcióval bír, igaz ez a My Fantastic Park esetében is, ami sok-sok izgalmas játékelemet tartogat számodra.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fiatal látogatók szeretem a Fantastic Park

A My Fantastic Park sztorija

A My Fantastic Park valójában egy sikertörténet. Hiszen nehéz fába vágod a fejszét, egy vonzó vidámparkot akarsz kialakítani, és ez végül sikerül is. Ebben számos játékfunkció segít neked, például maguk az attrakciók, mint amilyen az akvasút, de örülnek a vendégek az ételes és italos standoknak is. Minél szebb és változatosabb a parkod, annál több park-dollárra és tapasztalati pontra tehetsz szert.

Szuper funkciók

A My Fantastic Park egy hullamvasut szimuláció minden szórakozását nyújtja a böngésződben. Fedezd fel te is ezt a sok-sok tarka funkcióval bíró böngészős játékot és játssz velünk ingyen! Használd ki a lehetőséget, köss barátságokat és adjatok egymásnak tippeket a játékhoz! A játékostársaiddal nagyon hasznos olyasmiről beszélgetni, hogy például hogyan érdemes a vidámparkot berendezni, milyen attrakciókat helyezz ki, el kell-e távolítani minden követ és fatuskót, és így tovább. Persze a My Fantastic Park fórumát is igénybe veheted, itt könnyen tájékozódhatsz a My Fantastic Park játékkal kapcsolatos újdonságokról, hírekről.

Screenshot 4
Screenshot 5

Játssz ingyen az Upjers játékaival!

Az Upjers GmbH böngészős játékait, online szimulációit letöltés és telepítés nélkül játszhatod. Csak egy internetcsatlakozásra, egy számítógépre és egy érvényes e-mail címre van szükséged és már indulhat is a játék.

Fórum - My Fantastic Park