My Fantastic Park – Játssz velünk máris ingyen!

Böngészős játékok - Upjers.com

My Fantastic Park – Egy szimuláció élménye

Ez a böngészős játék egy szimulációs játékok élményét nyújtja neked. Igen, ez a vidám My Fantastic Park online játék. Egy vidámpark igazgatójának bőrébe bújhatsz és lépésről-lépésre felépítheted a saját szabadidőparkodat, teljesen a saját ízlésed szerint. Éld át te is egy vidámpark forgatagát a böngésződben, gyere, játssz velünk! Csak egy pár kattintás választ el a kalandtól.


My Fantastic Park

Játékélmény a böngészőben

A My Fantastic Park a böngésződben nyújt kikapcsolódást. Regisztrálj máris, nyisd meg a saját vidámparkodat, játssz te is velünk ingyen!

Szimulációs játék - Funkciók

A My Fantastic Park játékban egy szimulációs játék minden tarka funkcióját megtalálod. Így a vidámparkodat teljesen a saját ízlésed alapján rendezheted be.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fiatal látogatók szeretem a Fantastic Park

A My Fantastic Park története

A My Fantastic Park történetét te alakítod. Hiszen te vagy az az újdonsült parkigazgató, aki a vidámparkot irányítja. Te döntesz az attrakciók, látványosságok felállításáról, berendezhetsz célbadobót, dodzsemet, oldtimer bemutatót, amit csak szeretnél, hogy minél több látogató áramoljon a vidámparkba. Merülj el egy lebilincselő játékvilágban, játssz te is ingyenesen a My Fantastic Park játékkal.

My Fantastic Park – Játssz velünk!

Ahhoz, hogy játszani tudj a My Fantastic Park játékkal, csak egy internetcsatlakozással bíró számítógépre és egy működő e-mail postafiókra van szükséged. Ha ez megvan, máris létrehozhatsz egy ingyenes fiókot és indulhat a játék, csak pár kattintás az egész. A játék egy gyors játékismertetővel indul, ami megtanít a fontosabb funkciókra, majd utána a magad ura vagy. Fedezd fel egy ízig-vérig szimulációs online játék élményét a böngésződben és játssz máris ingyen a My Fantastic Park játékkal. Hozd létre te is a saját szórakoztató oázisodat.

Screenshot 4
Screenshot 5

Ingyenes Upjers-játékok

A bambergi Upjers vállalat már 2006 óta fejleszt böngészős játékokat. Ezek olyan online játékok, melyek ingyenesen játszhatóak közvetlenül a böngészőben. Ma már emberek milliói játszanak böngészős játékokkal szerte a világon. A műfajválaszték széles, a szerepjátékoktól a fejtörő játékékokon át a szimulációs játékokig.

Fórum - My Fantastic Park