My Fantastic Park – Hozd létre a saját vidámparkodat!

Böngészős játékok - Upjers.com

My Fantastic Park – Vidámparkos játék a böngészőben

A böngészős játékok letöltés és telepítés nélkül játszhatóak. Amire a játékosnak szüksége van, az egy internetkapcsolattal bíró számítógép és egy érvényes e-mail cím. Ha ez megvan, akkor máris elmerülhet ebben a fantasztikus világban. A böngészős játékok igen sokszínűek, létezik mindenféle, szimulációktól egészen a vidámparkos játékokig.


My Fantastic Park

Játssz velünk ingyen!

A My Fantastic Park böngészős játékban berendezheted álmaid vidámparkját. A játék ingyenesen játszható.

Szórakozást mindenkinek!

Mindegy, hogy fiatal vagy vén, a My Fantastic Park minden korosztálynak kellemes kikapcsolódást nyújt. Fedezd fel te is egy saját vidámpark mókáját, mindezt ingyenesen.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fiatal látogatók szeretem a Fantastic Park

A vidámparkos játék története

A My Fantastic Park játék történetét maga a játékos alakítja. Az egyéni stratégiától függően ő dönthet, hogy kényelmesebb, lassabb tempóban fejlődik, vagy több időt szán a játékra és gyorsabban lép magasabb szintekre. Bárhogy is, a My Fantastic Park mindig tartalmas kikapcsolódás. Így aztán mindenkinek érdemes ingyenesen beregisztrálni, aki csak szereti a vidámparkok világát és internetképes számítógéppel és érvényes e-mail címmel rendelkezik.

My Fantastic Park – Lebilincselő funkciók

A My Fantastic Park vidámparkos böngészős játék számtalan játékfunkciót és -elemet kínál. Egészen különleges attrakciókat, látványosságokat rendezhetsz be. Széles a választék, van itt célbadobó, bábszínház, oldtimer bemutató, tükörterem, csészehinta, fókashow, dodzsem, kaszkadőr bemutató, torony vagy épp trollbölcső. Minél fejlettebb a vidámparkod, annál több a rendelkezésre álló lehetőség is. Fedezd fel te is a My Fantastic Parkot, ezt az egyedülálló böngészős játékot és játssz velünk ingyen. Egy lebilincselő világ vár rád, tartalmas játékmenettel és aranyos és szépen kidolgozott grafikákkal.

Screenshot 4
Screenshot 5

Ingyenes Upjers-játékok

Ingyenese, letöltés és telepítés nélkül játszhatóak. Igen, a "böngészős játékokról" (hu.upjers.com) van szó. A műfajválaszték gazdag, vannak itt vidámparkos játékok, fantasy-szerepjátékok, építgetős játékok, fejtörő, futballmenedzser játékok vagy épp szimulációk.

Fórum - My Fantastic Park