My Fantastic Park – Építs online vidámparkot!

Böngészős játékok - Upjers.com

My Fantastic Park – Vidámpark a böngészőben

Éld át egy vidámpark élményét a böngésződben! A My Fantastic Park böngészős játékkal egészen különleges játékot kínál neked az Upjers, a bambergi játékfejlesztő. Egy vidámpark igazgatójának bőrébe bújhatsz és megépítheted a saját szabadidőközpontodat. Rengeteg alakítási lehetőség áll a rendelkezésedre ehhez. Építs szuper attrakciókat, látványosságokat és nyűgözdl le velük a vendégek seregét.


My Fantastic Park

Játssz ingyen!

A My Fantastic Park játékkal ingyenesen játszhatsz. Azaz minden érdeklődő pár kattintással már el is kezdheti építeni a saját vidámparkját.

A vidámparkos játék funkció

Fedezd fel a My Fantastic Park nyújtotta lehetőségeket, próbáld ki a sok-sok funkciót. Egy csomó attrakció és dísztárgy vár rád.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Fiatal látogatók szeretem a Fantastic Park

Játéksztori

Ebben a vidámparkos játékban te vagy a góré. A tiri-tarka My Fantastic Park böngészős játékban egy vidámpark vezetőjének bőrébe bújhatsz, hogy megkísérelj kialakítani egy szabadidős oázist. Vágj hát bele, építs a vidámparkodba olyan attrakciókat, mint például a dodzsem, vagy a polip. Minél jobb és változatosabb választékot rendezel be, annál több vendég áramlik a My Fantastic Park vidámparkod kapuin belülre.

Számtalan funkció

A My Fantastic Park játékban rengeteg lehetőséged van a vidámparkod kialakítására. Így teljesen személyre szabhatod azt. Ehhez mindenféle funkciók állnak a rendelkezésedre, pl. ilyen az is, hogy barátságot köthetsz a játékostársaiddal. Ráadásul a My Fantastic Park ingyenesen játszható. A játékhoz csak egy internetcsatlakozással bíró számítógép és egy érvényes e-mail cím kell, és már indulhat is a móka. Merülj el te is a My Fantastic Park fantasztikus világába! Keress par-dollárt, gyűjtsd a tapasztalati pontot és hozd létre álmaid vidámparkját!

Screenshot 4
Screenshot 5

Ingyenes Upjers-játékok

A bambergi Upjers vállalat már 2006 óta fejleszt böngészős játékokat. Ezek olyan online játékok, melyek letöltés és telepítés nélkül, ingyenesen játszhatóak a böngészőben. Az Upjers 30-nál is több játékának egyike a My Fantastic Park.

Fórum - My Fantastic Park